Contact: 031 005 0510

Echipă

Echipa NEUROHOPE reunește medici neurochirurgi, endocrinologi, oftalmologi și medici asociați din domeniul neuroștiințelor, pentru a oferi pacienților noștri servicii medicale la standardele cele mai înalte.

- Dr. Dorin Bică
Medic specialist neurochirurg, a fost admis ca rezident în neurochirurgie în Centrul Universitar București ca urmare a concursului național de rezidențiat din noiembrie 2006. În perioada 2009-2013 a fost rezident în clinici de renume din Franța si Anglia: James Cook University Hospital Middlesbrough, Marea Britanie (tumori cerebrale, chirurgie vasculară cerebrală – anevrisme si malformații vasculare cerebrale), Centrul Universitar Regional „La Timone” Marsilia, Franța (tumori cerebrale, chirurgie spinală, chirurgie vasculară cerebrală. La Spitalul Foch, Paris, Franța a aprofundat neurochirurgia hipofizei, chirurgia tumorilor de baza de craniu, chirurgia vasculară, chirurgia spinală, la Hôpital Enfants Malades Necker (Paris, Franța) a aprofundat neurochirurgia pediatrică, iar la Spitalul Pitié-Salpêtrière, Paris, Franța a aprofundat chirurgia tumorală și vasculară.
- Dr. Ionuț Gobej
Medic specialist neurochirurg, a fost admis ca rezident în neurochirurgie în Centrul Universitar București ca urmare a concursului național de rezidențiat din noiembrie 2006. În perioada 2009-2013 a fost rezident în clinici de renume din Franța : Spitalul Neurologic din Lyon (neurochirurgie generală, vasculară, spinală), Centrul Universitar Regional „La Timone” (Marsilia, Franța) (neurochirurgie funcționala și Gamma Knife), Spitalul Nord Marsilia (tumori de bază de craniu). La Spitalul Foch (Paris, Franța) (tumori de bază de craniu, tumori hipofizare, neurochirurgie vasculară). După rezidențiat a practicat neurochirurgia pediatrica timp de 2 ani la Spitalul Marie Curie.
- Dr. Șerban Radian
Medic primar endocrinolog, șef de lucrări la Universitatea de Medicină Carol Davila din București, la care a obținut doctoratul în medicină în anul 2007, studiind aplicațiile geneticii moleculare în bolile neuroendocrine (diabetul insipid) și endocrine (sindromul de neoplazie endocrină multiplă tip 2 și sindromul de ovar polichistic). A făcut stagii de pregătire doctorală la Montpelllier, Franța și Oxford, Marea Britanie. A continuat pregătirea postdoctorală în domeniul tumorilor hipofizare la Universitatea Queen Mary din Londra, Marea Britanie, ca bursier al Endocrine Society (USA) si European Endocrine Society. Expertiza sa clinică este bazată pe practica într-o clinică universitară de referință – Institutul Parhon din Bucuresti, cu predilectie în domeniul tumorilor endocrine (hipofizare, tiroidiene, suprarenale), argumentate de publicații științifice de impact crescut în domeniu.
- Dr. Cristina Căpățînă
Medic primar endocrinolog, asistent universitar la catedra de endocrinologie a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, doctor in medicina. A absolvit Facultatea de Medicină Generală în 1999, este medic specialist în endocrinologie din 2007 și medic primar din 2013. În perioada rezidențiatului a efectuat un stagiu de pregătire în specialitate la Spitalul Universitar Rigs din Copenhaga, Danemarca (departamentul de endocrinologie), iar ulterior, ca medic specialist, a efectuat 3 stagii de pregatire clinică la universitatea Oxford, Marea Britanie (in cadrul Oxford Center for Diabetes, Endocrinology and Metabolism) în perioada 2007-2013. Printre interesele de cercetare locul principal îl ocupă patologia hipotalamo-hipofizară.
- Dr. Cristina Ene
Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității “Carol Davila” București. Pregătirea în rezidențiat a fost facută la Institutul National “C.I. Parhon” din București, în cadrul secției de Patologie hipofizară și Neuroendocrină. Autor și coautor în peste 50 de lucrări științifice publicate în literatura de specialitate atât pe plan național, cât și internațional, participând de asemenea la importante cursuri și acreditări precum: Advanced Course on Endocrine Neck Ultrasound and Ultrasound-Assisted Procedures 12-13 ianuarie 2018; Cursul  European de Oftalmopatie Graves (EUGOGO), 27-28 septembrie 2013; Curs de endocrinopediatrie, București 5-6 Octombrie 2011; Curs postuniversitar de patologie cervicală nodulară, Iași, 6-7 Octombrie 2010; Certificare ISCD (Bone Densitometry Course), București, 26-27 Februarie 2010; The 1st International Quantitative Ultrasound Bone Densitometry Course, București, 4 Iulie 2008
- Dr. Ioana Gobej
Medic specialist oftalmolog, absolventă a UMF “Carol Davila”, București. A urmat rezidențiatul în oftalmologie la Spitalul Militar Central “Carol Davila”, București,completandu-si studiile la Paris aproape jumatate din durata rezidentiatului. Un an a fost rezident la Fundația Oftalmologică “Adolphe de Rothschild” din Paris , centru de referinta pe patologii oculare. Este fellow al bordului european de oftalmologie din mai 2017. Interesele principale sunt patologiile segmentului anterior, alte supraspecializari oftalmologice ramanand in focus: neurooftalmologia, urgente oftalmologice, inflamatie oculara