Clinica de neurochirurgie Neurohope

Neurochirurgie minim invazivă prin “gaura cheii”

Neurohope este o clinică de neurochirurgie privată fondată de către medicii neurochirurgi Dorin Bică și Ionut Gobej și se caracterizează prin faptul că abordează atât intervențiile cerebrale cât și cele pe coloană prin procedee minim invazive.

Acasa

Second Opinion

Evaluare gratuita dosar

Acasa

Manager dedicat

Fiecarui pacient

Acasa

Acces rapid

La opinie neurochirurgicala

Acasa

Tehnologie moderna

de ultima generatie

Acasa

Echipa

Multidisciplinara

Ce este Neurohope?

NeuroHope este o clinică privată de neurochirurgie specializată în tehnici de neurochirurgie minim invazive cerebrale și spinale. Pentru a putea realiza de rutină operații prin tehnici minim invazive, neurochirurgii NeuroHope au fost instruiți la cele mai pretigioase clinici de neurochirurgie din Franța (Paris, Marsilia si Lyon) și Anglia.

Platforma tehnologică ultramodernă, pregatirea constantă și abordarea multidisciplinară fac din Neurohope o alternativă la clinicile renumite de neurochirurgie din alte țări care tratează pacienți români. În Neurohope fiecare aspect al tratamentului pacientului este constant ameliorat, fie prin participarea constantă la congrese și conferințe a medicilor, fie prin implementarea de rutină a noilor tehnologii, fie prin crearea de ghiduri ale pacienților sau consiliere psihologică pentru pacienții cu tumori cerebrale și nu numai.

Servicii Oferite ----

Abordare modernă, integrată, multidisciplinară, cu tehnologie de vârf de ultimă oră.

Acasa
1

Neurochirurgie minim invaziva

Alegând echipa noastră vă vom fi alături nu doar pentru un tratament chirurgical, dar și în toate demersurile necesare tratamentelor complementare de care aveți nevoie.

Acasa
Acasa
Acasa
294

Serviciu de second opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite documente medicale astfel încat vă vom putea da o opinie neurochirurgicală , fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate.

Acasa
Acasa
Acasa
351

Neurologie

Tehnologia ultramodernă permite realizarea chirurgiei minim invazive. Neuronavigația este GPS-ul neurochirurgului care îi oferă acestuia o precizie submilimetrică.

Acasa
Acasa
Acasa
969

Neuro-endocrinologie

Pacienții care prezintă tumori hipofizare au nevoie de o abordare multidisciplinară. Echipa noastră de endocrinologi se ocupă de diagnosticul și tratamentul tumorilor hipofizare, dar și a altor patologii

Acasa
Acasa
Acasa
1630

Neuro-oftalmologie

Oftalmologia este o specialitate fără de care nu s-ar putea obține cele mai bune rezultate atunci când se tratează boli din sfera neurochirurgicală și neurologică

Acasa
Acasa

Servicii Oferite ----

Vreau o PROGRAMARE

De ce sa ne alegi pe noi? ----

De ce minim invaziv?

Pentru că, folosind aborduri mici și tehnici chirurgicale avansate, minimizăm riscurile neurologice, rata infecțiilor, deficitul estetic și asigurăm o recuperare rapidă crescând confortul perioperator și postoperator. Minim invaziv nu înseamnă doar incizii mici, ci mai ales respectarea structurilor nervoase, vasculare, precum și a tuturor celorlalte țesuturi.

Articole si noutati din domeniu ----

Ultimele noutati NeuroHope

Parteneri